Upgrade webhostingu webdroid.cz

V noci ze čtvrtku 9.2. na pátek 10.2.2017 proběhne upgrade webhostingového serveru webdroid.cz. Upgrade je připraven tak, aby nebylo potřeba na straně zákazníka cokoli měnit (přístup do administrace hostingu, nastavení mailů, ftp přístupy,…). Po upgrade dojde pouze k těmto změnám:

  • Změní se adresa administračního rozhraní webhostingu z původní https://admin.webdroid.cz:8080 na novou https://admin.mchosting.net:8080/. Původní adresa zůstane funkční, ale bude automaticky přesměrovávat na novou adresu. Přístupy do administračního rozhraní zůstávají beze změny.
  • Administrační rozhraní dostane modernější vzhled a nové funkce (například možnost si nechat zdarma vystavit validní certifikát pro zabezpečené připojení).
  • Všechna nastavení jako adresy poštovních serverů, účty a hesla zůstávají beze změny.

Tyto změny mají za cíl zvýšit kvalitu poskytovaných služeb, zabezpečení a uživatelskou přívětivost.

Upgrade je připravován tak, aby uživatel nemusel podnikat žádnou akci, nicméně jedná se o komplexní změnu v nastavení serveru, takže pokud byste přece jen zaznamenali v pátek 10.2.2017 nějaké nestandardní chování, ozvěte se na mail info@mchosting.net nebo telefon 728 306 229 a problém vyřešíme.